איך נוטלים בודסון עם סותר חומצה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

25/03/2017 | 23:27 | מאת: מ

נרשם לי בודסון 9 מג ביום וגם אומפרדקס כדור אחד 20 מג נאמר לי שהאומפרדקס רק ניתן בשביל למנוע נזק בגלל הטיפול בסטרואיד אשמח לקבל הסבר איך לקחת את שתי התרופות באופן מיטבי ללא חשש ליצירת נזק לקיבה כשלפי ההוראות רצוי לקחת את שתיהן חצי שעה לפני ארוחת הבוקר אבל יש להמתין לפחות שעתיים בין נטילת בודסון לנטילת סותרי חומצה תודה

08/04/2017 | 21:02 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

נאמר לי שהאומפרדקס רק ניתן בשביל למנוע נזק בגלל הטיפול בסטרואיד -- אין בכך צורך - בודיזון אינו מעלה חומציוות הקיבה אשמח לקבל הסבר איך לקחת את שתי התרופות באופן מיטבי ללא חשש ליצירת נזק לקיבה כשלפי ההוראות רצוי לקחת את שתיהן חצי שעה לפני ארוחת הבוקר אבל יש להמתין לפחות שעתיים בין נטילת בודסון לנטילת סותרי חומצה -- אכן פלונטר... הייתי חוזר לרופא שרשם את האומפרדקס, עם השאלה - עד כמה הטיפול נחוץ

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס