שאלה נוספת בנוגע לבדיקה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

26/01/2017 | 15:00 | מאת: שנאל

נדרשתי לבצע בדיקת קולנסקופיה שתערך בעוד כ3 שבועות, עליי ליטול בערך כיומיים לפני הבדיקה חומרים משלשלים. כיצד עליי לנהוג? האם זה ישפיע על הגלולות? אשמח לעזרה. ואם ההגנה נפגעה מתי תתחדש? בנוסף יוזרק לי חומר מטשטש.. האם יש בעיה?

21/02/2017 | 09:05 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום שוב, נדרשתי לבצע בדיקת קולנסקופיה, עליי ליטול בערך כיומיים לפני הבדיקה חומרים משלשלים. כיצד עליי לנהוג? -- לפעול לפי הוראות שקיבלת ממבצע האם זה ישפיע על הגלולות? -- לאֿ אם ההגנה נפגעה מתי תתחדש? -- הגנה של מה - ועל מה? בנוסף יוזרק לי חומר מטשטש.. האם יש בעיה? -- לדעתי בבדיקה ללא הטשטוש יש בעיה... הטשטוש נועד לפתור אותה.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס