תאונה דרכים

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

29/07/2013 | 17:20 | מאת: gut09

פרופ' ברוורמן שלום, לפני כשבועיים עברתי תאונת דרכים בה חטפתי מכה קשה בראש ולאורך כל הגב עד העכוז ומאז אני סובלת מסחרחורת מאוד קשה , חוסר שיווי משקל, לפעמים מבחילה , כאב בקרקפת או סוג של צריבה מתחת לקרקפת. בקריאה קורה שאני פתאום לא רואה את כל האותיות שמרכיבות את המילה זאת אומרת מילה כמו "הרבה" נראית לי "ה ה" כאילו אין רב באמצע כך גם ביתר האותיות כאשר את האותיות שאני כן רואה ברורות ולא מטושטשות! לפני התאונה סבלתי מבעיות שמיעה ואני משתמשת במכשירי שמיעה. ביצעתי C.T מוח וראש עם חומר ניגוד ויצא תקין. נעשו לי צילומי רנטגן במיון ומלבד שחיקה שהובחנה לא היה שבר . בינתיים, אני ממשיכה לסבול מסחרחורות וחוסר שיווי משקל בכל פעם שאני קמה או שוכבת ומכל תנועה או שינוי בתנוחה ומתקשה לתפקד ביום יום וזה מתיש ואף יצא שנפלתי פעמיים מההתנדנדות. שאלותיי הנן: - אם צילום C.T. מוח וראש יצא תקין האם בכך נשללת כל פגיעה בראש? - האם בעיות סחרחורת ואבדן שיווי משקל הכל כך קשים שמהם אני סובלת יכולים להיות כי מצב החוליות בצוואר החמיר מהמכה? - אם יש בעיה שגורמת לי לכאב בקרקפת או לתחושה הזו של הצריבה מתחת לקרקפת האם צילום C.T ראש שעברתי היכל להבחין בה או C.T מוח/ראש לא בודק את זה? _ האם קיימת בדיקה הבודקת ממה תחושת הצריבה מתחת לקרקפת והאם היא קשורה לבעיה עם הראייה שתיארתי? - קבעתי תור לאף אוזן גרון מטעם הקופה ומניחה שיהיה עליי גם לפנות למומחה לאף אוזן גרון ראש וצוואר ולרכז את הטיפול בבעיה. בניתיים אודה לך על התרשמותך מן האמור לעיל. בברכת המשך יום נעים - GUT09

שלום, עברת תאונת דרכים ומאז את סובלת מסחרחורת קשה , חוסר שיווי משקל, בחילה , כאב בקרקפת. C.T מוח וראש תקין. - אם צילום C.T. מוח וראש יצא תקין האם בכך נשללת כל פגיעה בראש? לא, יתכן ויש פגיעה באוזן הפנימית או בעיה נוירולוגית. צריך לבדוק. - האם בעיות סחרחורת ואבדן שיווי משקל שמהם אני סובלת יכולים להיות כי מצב החוליות בצוואר החמיר מהמכה? יתכן. - אם יש בעיה שגורמת לי לכאב בקרקפת או לתחושה הזו של הצריבה מתחת לקרקפת האם צילום C.T ראש שעברתי היכל להבחין בה או C.T מוח/ראש לא בודק את זה? ממליץ על בדיקה נוירולוגית והמומחה יוכל להשיב.CT לא מראה תמיד הכל. _ האם קיימת בדיקה הבודקת ממה תחושת הצריבה מתחת לקרקפת והאם היא קשורה לבעיה עם הראייה שתיארתי? בדיקה נוירולוגית ובדיקת רופא עינייפ. בדיקת אף אוזן גרון מומלצת בהחלט. בברכה

07/01/2014 | 21:00 | מאת: תמרה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה