הורים יקרים

דיון מתוך פורום  בישול בריא

24/08/2011 | 15:50 | מאת: אפרת

שלום לכולם, אני בת לשני הורים בשנות ה70 לחייהם...אמא שלי תמיד הייתה מבשלת אבל לאחרונה קצת קשה לה יותר וגם הרגליים שלה כואבות ואני מחפשת דברים שהם קלי הכנה ומהירים יחסית אבל בנוסף גם בריאים...תודה מראש לעונים

05/09/2011 | 11:06 | מאת: פנינה

שלום אפרת הורים בגילאי ה-70 גם לי יש האם הורייך סובלים ממחלות כלשהן? את יודעת , כולסרול , לחץ דם גבוה,,,,,,,,, צריך להתאים להם את המזון לפי כל הנתונים גם רגליים כואבות זה סימפטום ל,,,,, חוצמזה , שלא כל אוכל בריא מתאים להם יש למשל ירקות שאסורים באכילה אם הם מקבלים מדלל דם מסוג קומדין לדעתי כדאי לבדוק את כל הנתונים מול רופא קופ"ח לפני שמחפשים מתכונים קלים בהצלחה

05/09/2011 | 11:11 | מאת: פנינה

מקווה שיעזור http://www.doctors.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%A3