עוף בריא

דיון מתוך פורום  בישול בריא

26/04/2011 | 13:22 | מאת: רוני

התחלתי לקנות עוף של טבע עוף שהוא נחשב טבעי ובריא יותר איך זה מבחינת הכולסטרול? זה שאין בו חומרים מלאכותיים ותרופות משפיע על מדד השומנים? תודה

25/01/2012 | 19:01 | מאת: חיים

עוף בריא צריך להשאר בטבע, לחיות את חייו בשלווה, ללא אלימות של המגדלים, בתנאי צפיפות שהוא יבחר לעצמו, וללא סכנה שיגיע אל הצלחת של מישהו... העוף הזה גם מזהם את הקרקע והמים מהטיפול בתוצרתו, והוא אוכל מזון שצרך הרבה מים וגזל שטחי אדמה - שניתן היה להאכיל עשרות בני אדם רעבים בעולם, אם היו מגדלים שם מזון צמחי !

23/10/2012 | 06:12 | מאת: אלה

לפני כמה שנים העמידו אותם לדין על שימוש בבשר שפג תוקפו בנקניקים שלהם. מאז אני לא קונה שום דבר של זוגלובק