טונה צרובה ב"טאבון"
דיון מתוך פורום בישול בריא
מנה מפוארת, מרשימה, קלה להכנה וסופר בריאה. מצרכים להכנת הטונה: 3 כפות תבלין "טאבון" של בוסתן אברהם 2 כפות שמן זית כתית מעולה 4 נתחי טונה בעובי 2 ס"מ מצרכים לסלט: 2 סוגי חסה שטופה, קרועה לחתיכות ביד חופן עלי גרגר נחלים, או לקט עלים ירוקים עגבניות שרי מצרכים לרוטב: חצי כוס שמן זית כתית מעולה, בוסתן אברהם (או סופר איכותי אחר) כפית קונפיטורה "אגס גלילי ויין", של בוסתן אברהם חצי כפית "דבש גלילי מפרחי הבר בהרים" של בוסתן אברהם 2 כפות חומץ בן יין 1 כף חומץ בלסמי 1 שן שום שלמה הכנה: - לערבב את כל מרכיבי הרוטב, להשהות ל-10 דקות. לזרוק את השום - לערבב את כל מרכיבי הסלט עם הרוטב ולשים בצלחת הגשה - לפזר את "טאבון " בצלחת שטוחה ולטבול את הטונה - לחמם מחבת ברזל שטוחה עם השמן זית לחום גבוה - לצרוב את הטונה 2 דקות מכל צד - לחתוך את הטונה לפרוסות, לפזר מעל לסלט ולהגיש חם
היי , אין לי שום דבר נגד פרסומות המתכון נשמע די טעים איפה משיגים את התבלינים שלך ? אשמח לחדש טיבלון ,,,,,,,,,,,,,,,,,,