נאופלם - האמנם בריא? מישהו ניסה ויכול לחוות דעה?

דיון מתוך פורום  בישול בריא

24/08/2010 | 19:39 | מאת: ערן

31/08/2010 | 13:33 | מאת: ........

למיטב ידיעתי, משרד הבריאות לא מאשר ייחוס תכונות בריאות למוצרים שאינן תרופות.

23/09/2010 | 16:37 | מאת: ערן

הכוונה הייתה האם יש אמת בפרסום שהמחבת עמיד בפני שריטות ואינו משחרר חומרים שנמצאו כמסרטנים וכן הלאה. הכוונה לא הייתה לעורר התחכמויות למיניהן.

05/10/2010 | 11:31 | מאת: ביטוח נסיעות

אני רוצה לטוס לדרום אמריקה אבל כמו רוב האנשים אני מפחדת לטוס לשם, הסיפורים על הפשע שקורה שם מלחיץ אותי מאוד. אבל אם כבר לטוס אז לבדוק שבאמת יש לי ביטוח נסיעות הכי טוב שיכול להיות, מי יודע מה יקרה ואני לא רוצה לקחת סיכונים...