נעל בבישול קדירה

דיון מתוך פורום  בישול בריא

29/01/2010 | 19:23 | מאת: נעלה

מחפשת את המתכון של הנעל המבושלת ההיא מסרטו של צ'רלי צ'פלין "זמנים מודרנים".

18/04/2010 | 09:26 | מאת: יפעת

תיהיה בריא לא חזר מה לאכול חוץ מנעל!

20/04/2010 | 20:05 | מאת: נטורופתית

בניגוד לדעה הרווחת, בנעל יש אחוזים לא מבוטלים של מינרלים וסיבים תזונתיים (בל נשכח שנעל העור עשויה ברובה מחומר אורגני) וכן כמות לא מבוטלת של ויטמינים שרק מתעצמים בתהליך הבישול. הוספה של שמן זית לתבשיל מעודדת את ספיגת הסידן, ואכילה של שרוכי הנעליים והסוליה בפרט תורמת לתהליך העיכול ולחילוף החומרים בגוף. לכן לא הייתי פוסלת את המתכון על הסף ומנסה דוווקא להעשיר אותו כמו נעל בציר ירקות, נעל ברוטב עדשים ועגבניות ועוד אינספור וראיאציות מזינות וטעימות.