קמח כוסמין

דיון מתוך פורום  בישול בריא

15/11/2009 | 20:58 | מאת: אמא שלה

מה ההבדל(התזונתי,הבריאותי והקלורי)בין קמח כוסמין לקמח מלא?

14/03/2010 | 22:24 | מאת: מנסה לאכול בריא ללא הצלחה

קמח כוסמין קל יותר לעיכול. אפילו קמח כוסמין לבן אינו גורם לעצירות, כך שמותר מידי פעם לאכול מאפה כוסמין לבן. יש היום שיטה שמאד פופולארית לאכול לפי סוג הדם (הספר: אכול לפי סוג הדם שלך). לי, כבעלת סוג דם A הומלץ לא לאכול בשר אדום ולא קמח חיטה. אני משתדלת לקנות לחם שיפון (עם קצת חיטה) ולפעמים בורקס כוסמין או פיתות כוסמין, אבל באפיה לא הצלחתי ולכן אני מערבבת עם שליש קמח חיטה, כי הרגתי חומיות וגם עוגה.

18/04/2010 | 09:26 | מאת: שירי

אני אופה אם קמח כוסמין מלא כל הזמן וזה בסדר גמור צריך לשמחק אם הכמויות , אבל בעיקרון אני מחליפה אחד לאחד, ואם במתכון יש שמן אז מורידים בכמות השמן