בישול בכלים בריאים?

דיון מתוך פורום  בישול בריא

06/12/2017 | 12:14 | מאת: ציפי

האם יש דבר כזה כלים שיותר בריא לבשל בהם? למזל סיר ברזל אולי??? http://www.kleibait.com/

25/11/2019 | 21:40 | מאת: שפיק השף

שלום ציפי, תראי, עקרונית הכלים הבריאים ביותר לבישול הם אלו שאין בהם אמנטל, טפלון ולא עלינו - אסבסט. לכן, באופן פרדוקסלי כמעט, דווקא הכלים הפשוטים, כן כן, אלו שהציפוי שלהם מתקלף - הם הבריאים ביותר בתנאי שלא אכלנו את הציפוי שהתקלף. לגבי השאלה השנייה - אינני יודע האם סיר ברזל מביא מזל - אבל שווה לנסות. לא שופט אותך, בבני יהודה מאמינים שתרנגול מביא מזל - אבל תראי אותם - פצועים בליגה ד'. בברכה, שפיק השף.