שלום ד"ר ישי תודה ותוספת

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

03/08/2013 | 17:08 | מאת: פגי

הנה מקום אחד לא של ספרות מקצועית אומנם אבל עם מידע http://www.colon-cleanse-information.com/prune-juice-laxative.html האם תשובתך נשארת זהה שאין סכנת הסתגלות? ושאלה נוספת האם שימוש באלקטרודות כמו שמוכרים בשביל ירידה במשקל (כמובן שזה לא נכון וממש לא מפתח שרירים, אבל האם דבר כזה שמזיז את שרירי הבטן יכול לעזור לנושא העצירויות שלה? תודה רבה רבה

03/08/2013 | 17:13 | מאת: פגי

בחלק האחרון מתייחסים לזה http://www.livestrong.com/article/346774-side-effects-of-prunes/ אתה חושב שעדיף לעבור לנורמלקס וכדומה?

לגבי גרוי חשמלי של דופן הבטן. אין מידע מבוסס. האיש היחיד שפרסם מאמרים על נסיונו ב"קיצוב חיצוני" בתחום הינו A. Shafik מקהיר במצריים נסי ליצור איתו קשר

פגי שלום אכן לשזיפים יש תכונות שונות המגדירות אותם כ - functional foodsהמידע האחרון על החומר שציינת הוא משנת 1951 ואין לצערי פירוט על פעילותו The occurrence of a diphenyl isatin in California prunes. BAUM HM, SANDERS RG, STRAUB GJ. J Am Pharm Assoc Am Pharm Assoc. 1951 Jul;40(7):348-9. No abstract available קיים חומר חדש יותר על הפעילות המשלשלת של שזיפים אבל כאן תולים זאת בנוכחות סורביטול ופנולים Chemical composition and potential health effects of prunes: a functional food? Stacewicz-Sapuntzakis M, Bowen PE, Hussain EA, Damayanti-Wood BI, Farnsworth NR. Crit Rev Food Sci Nutr. 2001 May;41(4):251-86. Review מכיוון שקיימת אי בהירות ומעט מאד אינפורמציה מדעית לא ניתן להגדיר שזיפים חומר משלשל אמיתי. יש עבודה אחת מלפני שנתיים שהשוותה שזיפים לפסיליום בעצירות ונתגלה שהם יעילים יותר אך אין מידע ברור לגבי המנגנון Randomised clinical trial: dried plums (prunes) vs. psyllium for constipation. Attaluri A, Donahoe R, Valestin J, Brown K, Rao SS. Aliment Pharmacol Ther. 2011 Apr;33(7):822-8.

06/08/2013 | 12:14 | מאת: פגי

איך אפשר להגיע אליך? אני רוצה להפנות גם חברה שיש לה בעיה דומה אין בימינו הרבה רופאים כמוך!! ישר כוח

פגי שלום ליעוצים נוספים תוכלי לפנות למרפאתי 035496965

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול