פציעה בקרנית+קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

13/12/2011 | 21:22 | מאת: א.כ

שלום רב ביתי נפצעה בצבא בקרנית ויש לה צלקת בצורתY עליה הפציעה נגרמה בחפץ חד היא נותחה בעין והיתה בסידרה של מעקבים באחרון נתבשרנו שיש לה קרטוקונוס העין הפצועה מראה צילינדר של 2,25 כאשר העין הבריאה מראה 0,25 היא רכשה עדשה קשה שהותאמה אך אינה מצלחה להשאיר אותה על העין לאורך זמן ברצוני לדעת האם ההפרשים בעניים הוא כתוצאה מהפציעה שלה והאם מומלץ לעבור השתלת קרנית בעין הפצועה על מנת לנסות לעצור את המחלה ולא להמשיך בהדרדרות של המחלה ממתינה לתשובה דחופה א,כ

22/12/2011 | 22:06 | מאת: למנהלי הפורום

פניתי אילכם בשאלה מדוע אני לא מקבלת תשובה האם בבקשה ניתן לקבל תשובה בברכה א.כ

מנהלי פורום קרטוקונוס