קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

28/11/2011 | 20:23 | מאת: ענת

שלום, יש לי קרטוקונוס ואמרו לי שאני צריכה לבצע ניתוח של השתלת טבעות, רציתי לדעת מי עוד עושה את הניתוחים האלה חוץ מרשת "עיניים", כי שם נתנו לי הצעת מחיר שלצערי אני לא אוכל לעמוד בה

ענת שלום רב, לצערי אינני יודע מי משתיל טבעות בקרנית פרט לרשת "עיניים", אך חשוב לדעת כי אנו היחידים עד היום לדעתי שמשתילים הטבעות באמצעות לייזר מסוג אינטרא לייזר ולא עם להבי סכין, לשם הכנת התעלה בקרנית שדרכה הטבעות מושתלות. השיטה בעזרת הלייזר מדוייקת יותר ובטוחה יותר. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום קרטוקונוס