חשד לקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

06/11/2011 | 23:44 | מאת: גיא

לא כותבים פה הרבה אה. אני שוקל לעשות ניתוח לתיקון ראיה. במיונים לצבא אמרו לי שיש לי חשש לקרטוקונוס והלכתי למיפוי קרנית במכון מור והפיענוח חזר עם אותו חשש, והמלצה לבדיקה שוב עוד שנה. השאלה אם זה מפריע לניתוח או שעדיף שלא או מה.. תודה, גיא

לקריאה נוספת והעמקה
06/11/2011 | 23:55 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום גיא, זכית במענה מיידי. אם יש חשד משמעותי שיש לך קרטוקונוס- אסור לך לעבור ניתוח לייזר להסרת משקפיים. חד משמעית. אף מכון רציני גם לא יסכים לנתח אותך. בברכת בריאות שלמה, ד"ר אסף קרץ i.doctor@walla.co.il

07/11/2011 | 00:35 | מאת: גיא

קיבלתי היום את הפיענוח וכתוב שהקמירות שגבוהה בחלק העליון יותר מבתחתון מעלה חשד לקרטוקונוס, לבוא לביקורת בעוד כשנה אני מבין שכדי לא לקחת סיכון כדאי שאני פשוט אחפש משקפיים יפות

מנהלי פורום קרטוקונוס