פיטרייה על העין

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

06/11/2011 | 10:59 | מאת: יהודית

יש לי פטרייה על העין שלאחרונה מתקרבת לאישון. יש לי אותה כבר 40 שנה. רופא עיניים ממליץ על ניתוח להסרת הפטרייה. היות ואני פוחדת מניתוח, אבקש לדעת האם אין דרך אחרת להורדתה – תרופתית, כפי שזה נעשה אצל רופאי עור? אם ניתוח, אז מי ממכוני העיניים הטוב בתחום זה?

06/11/2011 | 13:07 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום יהודית, את כנראה מתכוונת לפטריגיום, לא לפטריה- שזה מצב לגמרי אחר. הסיבות לכריתת פטריגיום הן הפרעה בראיה או סיבה אסטטית. אם אין לך הפרעה בראיה ואם זה לא מפריע לך אסטטית- לא הייתי מנתח. בכל מקרה- אין טיפול אחר פרט לניתוח. איננו נוהגים להמליץ על מרכז רפואי זה או אחר כיוון שלפורום אין כוונות מסחריות. בברכת רפואה שלמה, ד"ר אסף קרץ [email protected]

מנהלי פורום קרטוקונוס