שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

25/10/2011 | 06:56 | מאת: מוטי

שלום דוקטור אני חולה קרטוקונוס מזה מספר שנים, אינני מסוגל להתרגל לעדשות מגע רכות וקשות הן מציקות לי מאוד , כרגע אני משתמש במשקפי ראיה וראייתי טובה,שאלתי היא כאשר אני מסיר את משקפי הראיה ואני מותח את העפעפיים שלי למעלה יחד עם הגבות אני מגיע לראיה מצויינת ללא שום אביזר או משקף, האם בטיפול כלשהו כמו טבעות יש אפשרות לקבע את הנקודה הזו של מתיחת הקרנית ובעצם לראות טוב בלי משקפיים או אביזר אחר. תודה

מוטי שלום רב, לאור הסיפור שלך, שהראיה משתפרת עם מתיחת העפעפיים, ייתכן מאד וניתן יהיה לשפר הראיה ע"י השתלת טבעות המותחות את הקרנית ומיישרות אותה. יש להגיע אלי לבדיקת התאמה להשתלת טבעות ע"י לייזר שאותו אני מבצע במרפאת "עיניים". אם הינך מעוניין,קבע תור לבדיקת יעוץ בטלפון 3122*, בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום קרטוקונוס