טוסיס פילמנטרי

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

03/10/2011 | 19:04 | מאת: סימי

שלום רב אחותי סובלת מכאבים בעין ו מידי פעם רופא עניים מוציא לה פילמנטים מעין וזה קרוך בכאבים לפני ואחרי ופוטופוביה עם יש טיפול דפיניטיבי למחלה חוץ מטיפות עניים?? עם ניתן להשתמש בטיפות עניים נגד כאבים ?? בתודה על התשובה .עם יש מומחה ל מחלה זות ??

שלום רב, לא ברור לי מה הסיבה לכאבים שאחותך סובלת מהן בעין. זה יכול לנבוע מיובש קיצוני או משריטה חוזרת . אין טעם לתת טיפול לכאבים , כגון וולטרן בלי להבין מה הגורם המדוייק לכאבים. ממליץ בדיקה וייעוץ אצל מומחה קרנית. אם ברצונך לקבל ממני יעוץ ניתן להזמין תור למרפאתי בטלפון. 035222982 או ויקי - 0523878789 בברכה , פרופסור קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס