קרוס לינקינג ועדשות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

28/06/2011 | 18:38 | מאת: א.י

ערב טוב, אתמול הייתי אצל פרופסור פרוכט והוא המליץ לי לעבור את הטיפול בעין שמאל מכיון שבעין זו המחלה די מתקדמת..קודם כל האם פרופ? פרוכט הוא טוב?ז?א לא שאני מזלזל בו חס וחלילה אבל האם כדאי לסמוך על דבריו?למרות שהוא טיפל והסביר בצורה מעולה והיחס פשוט טוב...שאלה נוספת האם אני יוכל לשים עדשות קשיחות ללא בעיה אחרי הטיפול?ומהו משך תקופת ההחלמה ?תודה מראש..

01/07/2011 | 16:16 | מאת: א.י

בבקשה שמישהו יענה לי,אני די נואש ובלחץ... שאלה קטנה נוספת,האם לא עדיף לעבור ניתוח טבעות?והאם אחרי קרוס לינקינג יש אפשרות לעשות ניתוח טבעות...

מנהלי פורום קרטוקונוס