חייבת התייעצות עם מומחה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

19/06/2011 | 14:35 | מאת: שושה

שלום, אני בת 38 בילדותי סבלתי מעין עצלה ולאחר כמה שנים אובחן אצלי הקרטקונוס לאחר בדיקות אין סופיות ולאחר נסיונות רבים להרכיב משקפיים ועדושות מגע לא מצליחה להגיעה למצב של ראיה מינימאלית תקינה מבקשת התייעצות עם רופא מומחה שיכול לעזור לי אני מרגישה ירידה משמעותית בראיה ולאחרונה אני רואה כל הזמן כמו זבוב שזז אני גרה באזור הצפון אשמח באם תחזרו אליי תודה

שושה שלום רב, אשמח לייעץ לך בנושא קרטוקונוס ודרכי הטיפול השונים העומדים ברשות מרפאת "עיניים" מרכז עזריאלי שבה אני עובד. מוקד לקביעתתור *3122 . בברכה פרופסור קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס