הפרשות חוזרות ונשנות על העדשת מגע

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

19/05/2011 | 00:00 | מאת: ים

היי, שמי ים ואני סובל מקרטוקונוס זה 6 שנים. מטפל אצל דוקטור מיכאל מחלין ע"י עדשות מגע קשות. יש לציין שאני מאוד מרוצה. ביום ראשון הלכתי לרופא משפחה עם כאב בעפעף הוא נתן לי סינטומיצין משחה וטען שזוהי שעורה. יש לציין שהכאב עבר אבל יש לי הופעות חוזרות ונשנות של טינופת במרכז העדשה שניתן להבחין בה ליד מקור אור. למרות שאני מנקה אותה אחרי שעתיים שוב פעם מצטברת אותה הפרשה על העדשה שמפריעה לי לראות...מזה יכול להיות?

ים שלום רב, ייתכן מאוד והנך סובל מדלקת העפעפיים, או בלפריטיס, המלווה בהפרשה שומנית פתולוגית מבלוטות השומן של העפעפיים, ולעיתים מלווה בשעורות חוזרות. השומן הפתולוגי המופרש מצטבר על עדשות המגע. מומלץ לכן לנקות את העפעפיים פעמיים ביום, עם מגבוני EYECARE של ד"ר פישר ולעשות קומפרסים חמים. בברכה, פרופסור ישראל קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס