שאלה לאלה שמרכיבים עדשות סקלריות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

01/03/2011 | 21:24 | מאת: עפר כהן

שלום אינני רואה מספיק טוב עם משקפיים ויש המלצות על עדשות סקלריות. הבנתי שמדובר בעדשות גדולות במיוחד וקיים קושי להכניסם לעין. האם זה עניין נלמד במשך הזמן או שזה בעייתי? תודה

שלום רב, עדשות סקלריות משיגות ראייה טובה בחולי קרטוקונוס,אך לא קל להסתגל אליהן. במידה ולא מסתגלים כדאי לנסות עדשות מסוג קשות במרכז ורכות בהיקף .במידה ולא ,ניתן גם לנסות השתלת טבעות בקרנית.

09/03/2011 | 19:37 | מאת: עפר כהן

נאמר לי על ידי אחד האופטומטריסטים שהפסיקו להביא את העדשות האלה לארץ בגלל חוסר הצלחה בהתאמה

מנהלי פורום קרטוקונוס