קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

21/02/2011 | 18:45 | מאת: לאה אפל

האם אתה ממליץ לעבור קרוסלינג בעין אחת לפי המלצתו של רופא מבית החולים הדסה בירושלים, לפיו ישנה סטיה קלה בירידה של חדות הראיה אצל בני!! והוא המליץ לבני לעבור ניתוח כזה!! האם בארץ יש נסיון בזה!!

שלום רב, אני מאמין מאד בחשיבותו של הטיפול בקרוסלינקינג במחלת הקרטוקונוס, היות והוכח בוודאות כי טיפול זה עוצר את התקדמות המחלה. אינני רואה כל טעם לחכות להתקדמות משמעותית ולדעתי גם שינוי קל כפי שאתה מתאר, מהווה סיבה טובה לטיפול זה. יש לי נסיון בטיפול בקורלינקינג אשר אותו אני מבצע במכון "עיניים"-מרכז עזריאלי ת"א. בברכה, פרופ' קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס