סוגי עדשות קשות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

11/01/2011 | 12:58 | מאת: עפר כהן

שלום בעבר לא הסתגלתי לעדשות קשות ולכן הסתפקתי במשקפיים שנתנו לי ראייה סבירה בלבד עם בעיות ראייה קשות בלילה. האם יש כמה סוגים של עדשות קשות לא סקלריות המיועדות לקרטוקונוס מתקדם? מהי העדשה הקשה הכי טובה לקרטוקונוס כמו שלי? אם עדשה מיני סקלרית הציקה לי בעיקר בחלק התחתון של העין אז גם עדשה סקלרית מלאה בהכרח תציק לי? בכל זאת מדובר עדיין בעדשות קשות ומאוד יקרות.

15/01/2011 | 19:08 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום עפר יש עדשות סלקרליות מסוגים שונים, לעתים הן הרבה יותר טובטות מאשר עדשות קשות רגילות במצב של קרטוקונוס מתקשם בברכה ד"ר אירית ברקת

15/01/2011 | 19:54 | מאת: עפר

ומה דעתך על עדשות היברידיות? האם יש חידושים בתחום הזה? כרגע מנסים להתאים לי עדשת SOFT K אבל אני בספק אם אראה טוב איתה כי לפי הבדיקה הראשונית אני לא רואה יותר טוב ממשקפיים.

מנהלי פורום קרטוקונוס