קרטוקונוס או צלינדר?

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

04/01/2011 | 09:54 | מאת: עמית

טוב אז ככה, לפני כמה חודשים בערך הראייה שלי התחילה להיות מוזרה, זאת אומרת אני לא רואה חד וחלק, מסתנוור מאורות בלילה, מרגיש מוזר עם הראיה, כשאני ממצמץ מול אור אפילו הכי קטן אני מרגיש שקרני אור באים לי לעיניים, מוזר, הרופאה אמרה לי שאין לי קטרקט או קרטוקנוס, אני לא סגור מה ההבדל ביניהם, השאלה שלי היא אם זה יכול להיות רק צלינדר? או בגלל היובש שיש לי בעיניים כבר זמן מה? מה צריך לעשות?

16/01/2011 | 00:16 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום עמית אתה צריך להתיחס לאבחנה של הרופאה, גם צילנידר וגם יובש יכולים לגרום לתשונות שלך בברכה ד"ר אירית ברקת

מנהלי פורום קרטוקונוס