ניתוח להסרת משקפיים וקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

19/12/2010 | 20:27 | מאת: יובל

אבחנו אצלי קרטוקונוס ובמרפאה מסויימת אמרו לי שיש אפשרות חדשה לעשות ניתוח לייזר בעיניים ובנוסף לחזק את הקרנית בניתוח. האם זה ניתוח מוכר ומולץ רפואית??

27/12/2010 | 07:25 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום יובל שיטה חדשנית שמערבת את שני הניתוחים כפי שהזכרת בברכה ד"ר אירית ברקת

21/03/2011 | 11:49 | מאת: עמית

בהמלצת רופא מ"עיניים" עברתי ניתוח השתלת טבעות ברשת עיניים שלא הצליח. למעשה עכשיו אני מבין שלא הייתי צריך בכלל את הניתוח וסתם מכרו לי ניתוח ואשליה. לא ממליץ !

19/01/2011 | 04:44 | מאת: דני

גם אני מעוניין

23/04/2011 | 16:25 | מאת: שרה

שלום לך אני בדיוק כמך אבחנו אצלי קרטוקונוס ובמרפאה מסויימת אמרו לי שיש אפשרות חדשה לעשות ניתוח לייזר בעיניים ובנוסף לחזק את הקרנית בניתוח. ושואלת אם יש מישהו שעשה את הניתוח הזה?

מנהלי פורום קרטוקונוס