טבעות לקרנית

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

07/12/2010 | 21:18 | מאת: שי ביטון

שלום לכולם, רציתי לדעת מיהם רופאי העינים שיכולים לבצע בדיקות וניתוח להשתלת טבעות לקרנית אשר מסובסדים ע"י קופת חולים "כללית" ונמצאים באיזור המרכז. תודה מראש

16/12/2010 | 19:02 | מאת: מיתר כהן

שלום חברים! אני צריכה את עזרתכם, כל מי שיש לו קשר למחלת הקרטוקונוס אני צריכה בבקשה שתשתתפו בסקר שאני עורכת לפרוייקט הגמר שלי. חשוב לי מאוד שתפנו אלי - שאשלח לכם את הקובץ על מנת שתענו. במייל/פייסבוק/בקבוצה בפייסבוק ששמה: פרוייקט גמר_קרטוקונוס [email protected] meitar cohen תודה רבה (:

19/12/2010 | 10:16 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום שי אתה יכול לפנות לרופאי ב"עינים" בברכה ד"ר אירית ברקת

מנהלי פורום קרטוקונוס