קרוס לינקינג - ושיפור ראיה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

06/12/2010 | 12:23 | מאת: יעקב

יש לי קרטוקונוס בשני העיניים, ובעיקר בעין ימין. אני חושב שיש יציבות במצב האם טיפול של קרוס לינקינג יכול לשפר את מצב הראיה? תודה-יעקב

16/12/2010 | 19:29 | מאת: מיתר כהן

שלום חברים! אני צריכה את עזרתכם, כל מי שיש לו קשר למחלת הקרטוקונוס אני צריכה בבקשה שתשתתפו בסקר שאני עורכת לפרוייקט הגמר שלי. חשוב לי מאוד שתפנו אלי - שאשלח לכם את הקובץ על מנת שתענו. במייל/פייסבוק/בקבוצה בפייסבוק ששמה: פרוייקט גמר_קרטוקונוס [email protected] meitar cohen תודה רבה (:

מנהלי פורום קרטוקונוס