צלקות על הקרנית וכאבי ראשששש

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

05/12/2010 | 19:56 | מאת: יצחק

שלום,עברתי קורס לינקינג בשתי העיניים(סובל מקרטוקונוס),בעין ימין העכירות הסתדרה ובעין שמאל עשינו שיוף ועדיין חזרה העכירות במרכז העין,אני חי עם כאבי ראש חזקים כל יום ויום וכל היום,פשוט ככה,נורא קשה ולכן עשיתי את כל הבדיקות כולל CT,הכל תקין,במקביל אני בבדיקות ניורולוגיות,שאלתי היא האם יש מציאות של כאבי ראש כ"כ חזקים כתוצאה מהצלקות שמטשטשות את הראיה לעומת עין השניה שרואה 6\6.?.אולי ההבדלי ראיה והמח צריך לחבר 2 תמונות?אולי סתם הצלקות??מה לעשות?<?תודה מראש..מי שמכיר את התופעה אשמח לייעץ לו לאחר מחקר ענק שערכתי על כל הנושא קרטוקונוס [email protected]

19/12/2010 | 10:09 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום יצחק הפרש גדול בין המספרים של העיניים עלול לגרום לכאבי ראש, עדשות מגע מתגברות על כך בברכה ד"ר אירית ברקת

19/12/2010 | 22:05 | מאת: יצחק

עדשות ניסיתי את כל הסוגים..קשות רכות, חצי חצי...הבעיה שלא ניתן לשפר כי הצלקות מפריעות...לדעתי כבר אין מה לעשות..רק תיקון אבל העין שלי נוטה להתצלק..

מנהלי פורום קרטוקונוס