קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

30/11/2010 | 08:41 | מאת: ק

שלום רב, במסגרת בדיקת התאמה לניתוח הסרת משקפיים בלייזר, אובחן בעת הבדיקה הטופוגרפית של מיפוי הקרנית קרטוקונוס. בעקבות זאת, נמצאתי לא מתאים לניתוח הסרת המשקפיים. אציין שאני עושה שימוש "מסיבי" בעדשות מגע, מיזה כ - 15 שנים. משך הרכבתן היומי עומד על כ-15 שעות ביום. את העדשות הסרתי 24 שעות לפני הבדיקה, לפי בקשת המכון. שאלתי היא - האם שימוש שכזה בעדשות מגע, יכול להשפיע על בדיקת מיפוי הקרנית? לצורך העניין - אם הייתי מסיר את עדשות המגע זמן רב יותר לפני הבדיקה, האם יכול להיות שתוצאות הבדיקה היו אחרות? אני מאוכזב מאוד מכך שלא אוכל לעבור את ניתוח הלייזר ולפני שאני מרים ידיים, הייתי רוצה לדעת האם להתייחס אל תוצאות בדיקה טופוגרפית זו, כאל תוצאה וודאית וממשית... רוב תודות!

01/12/2010 | 23:16 | מאת: ד"ר אירית ברקת

שלום רב אלרח שימוש מ"מסיבי" בעדשות רכות רצוי להפסיק את הרכבתו שבועיים לפני במיפוי בברכה ד"ר אירית ברקת

16/12/2010 | 19:36 | מאת: מיתר כהן

שלום חברים! אני צריכה את עזרתכם, כל מי שיש לו קשר למחלת הקרטוקונוס אני צריכה בבקשה שתשתתפו בסקר שאני עורכת לפרוייקט הגמר שלי. חשוב לי מאוד שתפנו אלי - שאשלח לכם את הקובץ על מנת שתענו. במייל/פייסבוק/בקבוצה בפייסבוק ששמה: פרוייקט גמר_קרטוקונוס gmeitarg@gmail.com meitar cohen תודה רבה (:

מנהלי פורום קרטוקונוס