קרטקונוס השתלת קרנית

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

22/11/2010 | 19:36 | מאת: דימה

שלום ד"ר אירית ברקת עברתי לפני שבוע השתלת קרנית הייתי היום בבדיקה והרופא אמר לי להוריד את התחבושת וזה ממש מארפל לי את הראיה הכל ניראה לא רגיל ומתושתש זה ימשך הרבה זמן? אני מטופל אצל ד"ר ברגר יואב ביקרתי גם אצלך העם יש גם לד"ר ברגר פורום כזה? תודה וערב נעים!

23/11/2010 | 15:57 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום דימה לעתים הראיה "מוזרה" לאחר השתלת קרנית ואם יש שינוי חד תחזור מיד לבדיקה, ולא- המשך את הטיפות כפי שהודרכת ותגיע לבקרת בהקדם על מנת לושא שהכל מחלים כזורה בברכה ד"ר אירית ברקת

16/12/2010 | 19:52 | מאת: מיתר כהן

שלום חברים! אני צריכה את עזרתכם, כל מי שיש לו קשר למחלת הקרטוקונוס אני צריכה בבקשה שתשתתפו בסקר שאני עורכת לפרוייקט הגמר שלי. חשוב לי מאוד שתפנו אלי - שאשלח לכם את הקובץ על מנת שתענו. במייל/פייסבוק/בקבוצה בפייסבוק ששמה: פרוייקט גמר_קרטוקונוס [email protected] meitar cohen תודה רבה (:

מנהלי פורום קרטוקונוס