ראייה כפולה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

09/11/2010 | 21:24 | מאת: שלומית

כאשר אני מסתכלת על השעון שבממיר אם זה משנה זה בצבע ירוק ויש חושך מוחלט בחדר ,אני אראה צללית של השעה +הנורית בקרה עד מצב של כמעט ראייה כפולה כלומר בתחתית הספרות אני אראה ספרות כפולות. יש לציין שדבר זה לא קורה לי כלל ביום יום אלא רק במצב זה ורק במצב של חושך מוחלט ,מה שכן אני רואה צללית כאשר אני מסתכלת באופן ישיר על מנורה. מצב הקור' של ממיפוי לפני מס' חודשים הוא נורמל. האם יש משהו לעשות בעניין ?

10/11/2010 | 05:17 | מאת: שלומית

רק חידוד נוסף ,גם עם משקפיים יש לי את אותה בעייה ,לפני 4 חודשיים עשו לי את המיפוי .מדובר על קרטוקונוס אם לא הייה ברור .שראיתי שההודעה משוכפת גם בפורום בריאות העין. אין לי שום בעייה כולל קטרט וכו'

05/07/2011 | 01:09 | מאת: לוי יעקב

vהאם יש קשר בין אטיביטקה נגד שחפת לריאיה כפולה

10/11/2010 | 06:06 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום שלומית הקרטוקונוס ורם לפיזור לא אחיד של האור והמשקפיים לא בהרכרח מתקנים זאת בברכה ד"ר אירית ברקת

10/11/2010 | 10:38 | מאת: שלומית

מה ניתן לעשות ,אם בכלל ? שוב תודה

מנהלי פורום קרטוקונוס