טיפול קרוס לינקס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

07/11/2010 | 20:43 | מאת: יפעת

שלום דר אירית ברקת רציתי לשאול מה היתרונות של השיטה קרוס לינק והאם היא עוצרת את ההתקדמות. איפה אפשר להשיג מידע תודה

08/11/2010 | 07:29 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום יפעת קרוס לינקיג הוא טיפול שמגביר את קישור הסיבים בתוך הקרנית ובכך מחזק אותה ובאופן זה מונע את תהליך הבלט קדמיה בקרטוקונוס. הטיפול עשוי לעצור התקדמות באנשים בהם יש תהליך עצמוני של החמרה. את יכולה לקרוא יותר באתר "עיניים:" http://www.enaim.co.il/?CategoryID=692&ArticleID=342&sng=1 בברכה ד"ר אירית ברקת

מנהלי פורום קרטוקונוס