קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

05/10/2010 | 18:46 | מאת: גיל

שלום, יש לי יובש בעיניים ודלקות הולכות וחוזרות מזה שנה וחצי, השתמשתי בהמון טיפות גם לדלקות וגם ליובש.. לאחרונה אני מרגיש שהראייה שלי לא חדה כמו פעם, בנוסף בלילה אורות מסנוורים אותי וקשה לעיניים שלי להיחשף לאור יום, מה שלא היה בעבר, ניגשתי לרופא עיניים והוא אמר שיש לי פצעים בקרנית ובגלל זה אני רואה כך.. שאלתי היא, האם מדובר בקרטקונוס??

09/10/2010 | 16:58 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום גיל התלונות שאתה מתאר אינן קשורות לקרטוקונוס. אתה זקוק למיפוי קרנית על מנת לאבחן את מבנה הקרנית בברכה ד"ר אירית ברקת

מנהלי פורום קרטוקונוס