טבעות לקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

14/09/2010 | 17:46 | מאת: רון

אני בן 48, סובר מקרטוקונוס כ - 8 שנים, מרכיב עדשות קשות לאורך התקופה, לאחרונה גם מרכיב משקפיים לקריאה.לפי האופטיקאי שלי - הקרטוקונוס שלי יציב ולא מתדרדר. מה הסיכוי שהשתלת טבעות תגרום לי להסיר את העדשות והאם יכול גם לבצע ניתוח לייזר לעניין הקריאה לאחר ההשתלה. תודה מראש

15/09/2010 | 22:36 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום רון הטבעות בד"כ לא מונעות את הצרך בעדשות מגע קשות, ומשקפי הקריאה הם תוספת הדרושה בגיל מעל 40 בשל הקושי בראיה לקרוב שאינו קשור לקרטוקונוס בברכה, ד"ר אירית ברקת

מנהלי פורום קרטוקונוס