קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

31/08/2010 | 18:38 | מאת: מירה

מה זה? בני הופנה למיפוי קרנית, שלחו אותו מטעם הצבא (צו גיוס ראשון), יש לו צלינדרים, והוא מרכיב עדשות שנתיות רכות, והוא לא מתלונן על כאבים וכו. אז מה זה? האם אפשר בינתיים להמשיך להרכיב את העדשות? עדיין אין תשובה מהבדיקה.

מירה שלום, בנכם נשלח לצילום קרנית בחשש להתפתחות קרטוקונוס או קרטוקונוס חבוי היות והוא סובל מצילינדר גבוה לצבא חשובה האבחנה ולכן בוצעה הבדיקה. בנך יכול לחזור להרכיב עדשות מגע. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס