קרטוקונוס .....

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

24/08/2010 | 00:52 | מאת: הילה

היי, אני בת 20 ומעולם לא הרכבתי משקפיים או עדשות מגע (בכלל לפני כשלוש שנים עשיתי בדיקת ראיה ונאמר לי שראייתי תקינה ואני לא צריכה משקפיים...) כבר יותר משנה שראייתי התחילה להיטשטש בעיקר בלילה ולאחר בדיקה התגלתה אצלי ,לצערי, מחלת הקרטוקונוס, נשלחתי ע"י רופאת העיניים לבדיקת התאמה לעדשות מגע מתאימות ואיני יודעת לאן ללכת, אשמח אם תוכלו לתת לי רשימה של מקומות המומחים במחלה זו באזור באר שבע בהם ניתן לעשות הבדיקה ולרכוש העדשות....

02/09/2010 | 19:47 | מאת: ד"ר שמואל לוינגר

הילה שלום, אני לא נוהג להמליץ על מרכזים או על חנויות, לגבי מרכז רפואי בבאר שבע מצוי מרכז טוב לטיפול העיניים ואבחון הנקרא שבע עיניים לנגב ואני ממליץ לך להבדק ולהיות במעקב במקום זה. מחלת קרטוקונוס מצריכה מעקב מקצועי אחרי התקדמות. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס