שתי שאלות.

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

11/08/2010 | 18:00 | מאת: אורטל

11/08/2010 | 18:03 | מאת: אורטל

1. האם יש קשר בין פזילה לקרקטונוס? יש לי קרקטונוס מתקדם נורא ואני מפחדת שזה יגרום לי לפזילה. 2. הרופא שלי המליץ לי על טיפול קרוס לינקין ורציתי לדעת אם זה לא משנה באיזה בי"ח זה יתבצע או שיש ספציפים שמתמחים?

אורטל שלום, 1. פזילה - כאשר אחת העיניים אינה מתפקדת ולא ממקדת זה יכול לגרום ךפזילה. 2. טיפול קרוס לינקינג מתבצע במקומות רבים. אני אישית לא ממליץ לבצע אותו במספר תנאים: שדה ראיה הטובה ביותר עם תיקון משקפיים מעל 6/12, כאשר הקרנית דקה מ-400 מקרון. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס