קורטוקונוס בדרגה 3.5

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

06/08/2010 | 10:54 | מאת: רות

בבדיקת התאמה לניתוח לייזר אובחן אצלי קרטוקונוס בעין שמאל בשלב מתקדם. שאלתי היא האם בשלב זה יעיל להתחיל טיפולים כמו קרוסלינקין או שכדאי לגשת מיד להשתלת קרנית. ואיך לבחור את המקום המתאים ביותר לטיפול\הערכה. בתודה מראש.

רות שלום, הדבר החשוב ביותר לגבי החלטה על טיפול תלוי בחדות הראיה עם משקפים, כיום פתחו טיפולים רבים לקרטוקונוס החל מ Cross linking, טבעות, עדשות מגע קשות והשתלות קרנית מתקדמות בעזרת לייזר בלבד או רק חלק משכבות הקרנית. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס