טיפול חדשני לקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

15/07/2010 | 15:02 | מאת: שמעון

לפני מפר שנים הגיע לארץ רופא שהדגים שיטה חדש לטיפול אם זכרוני אינו מטעני ההדגמ היתה בפוריה בטבריה לפי מה שהבנתי מהידיעה הוא מזריק חומר נוזלי מתחת לקרנית וכך מפחית את העיוות של הקרנית האם מישהוא שמע יודע יכול לבדוק

שמעון שלום, כוונתך החלפת חלק מעובי הקרנית, שיטה שנקראת Big bubble ועושים אותה כיום במרכזים רבים. אנו מבצעים ניתוח השתלת קרנית בעזרת לייזר בשיטת IEK. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

16/07/2010 | 16:17 | מאת: שמעון

האם בארץ מנתחים בשיטת ה Big Bubble והיכן מה היתרונות /חסרונות לגבי הIEK היכן מנתחים בשיטה זו וכמה זמן יתרונות/חסרונות תודה מראש

מנהלי פורום קרטוקונוס