טיפול CXL קרוס-לינקיג

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

22/06/2010 | 18:14 | מאת: ג'ני

לבעלי יש קרטוקונוס מגיל העשרה.. ב'ה המצב משנת 2006 לא השתנה הוא מרכיב משקפיים וניסה את העדשות אבל היה לא הלך... הבנתי שאת הטיפול CXL מבצעים באסף הרופא. מה צריך לעשות כדי לקבל את הטיפול? והאם העיפול קיים בסל הבריאות? אם לא כמה זה עולה??

23/06/2010 | 02:33 | מאת: ג'ני

ועוד שאלה: ילדתי תאומים לםני חודשיים ואני פוחדת כי הקרטוקונוס יכול לעבור בתורשה איך אני יוכלה לדעת אם לילדים שלנו יתכן שיהיה קרטוקונוס? האם יש דרך למנוע? או איזשהו טיפול הניתן לעשות במהלך הילדות???

ג'ני שלום, הטיפול מתבצע בכל הארץ במחלקות עיניים שונות כולל במרכזים שלנו, היות והוא רפואי הקופות המשלמות משתתפות בתשלום. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס