קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

19/06/2010 | 12:54 | מאת: יסמין

שלום ד"ר , שמתי לב שיש לי קרנית קצת כמו קונוס .. זה מה שאומרים לי החברים שלי , והאישון שלי גדול יחסית והם חושדים בקרטקונוס אבל יש לי ראייה טובה , ביום ובלילה ואני לא רואה תמועות מעוותות אז השאלה שלי שיכול להיות שיש קרטקונוס עם ראייה תקינה ?? תודה לך מראש

יסמין שלום, לא נראה לי שמדובר בקרטוקונוס. במבט חיצוני לא רואים את הקרטוקונוס בעיניים אלא רק במקרים מקדמים ביותר ואז הראיה אינה טובה. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס