קרוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

10/06/2010 | 10:35 | מאת: אלעד

דוקטור לוינגר שלום לפני כמה חודשים עברתי אצלכם ניתוח טבעות ועוד כמה שבועות יש לי קרוס עם תיקון לייזר כשהייתי אצלכם נאמר לי שסטטיסטית אלו שעוברים את הניתוח זוכים לראיה תקינה או ראייה עם מספר מסויים שניתן לתיקון בקלות לאחר קריאת התגובות פה אני קצת סקפטי, לא ראיתי אפילו אחד שמעיד על תיקון הראייה האם אני מבזבז את כספי או שמחכה לי עין ריאה בסוף הטיפול??

אלעד שלום, הטיפול בקרוס לינקינג מטרתו לייצב את הראיה ולמנוע המשך הדרדרות המצב. בקרטוקונוס אצל חלק מהמקרים ניתן לטיפול בשיפור הראיה בזמן הטיפול. בקרוסלינקינג אף אחד לא מבטיח ראיה ללא משקפיים או שיפור בראיה. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

11/06/2010 | 14:40 | מאת: אלעד

עכשיו אני עוד יותר מבולבל... כשהייתי אצלכם בביקורת חוות הדעת הייתה שאחרי הקרוס והלייזר הראייה אמורה להשתפר באופן משמעותי עד תיקון במאה אחוז,., וכששאלתי, נאמר לי לפי הנסיון שלכם, סטטיסטית ניתן להגיע בסבירות גבוהה לתיקון הראיה. למה בדיוק לצפות מהניתוחים האלה?

מנהלי פורום קרטוקונוס