המשך התכתבות עזור לי אני מאושפז ומבולבל

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

21/05/2010 | 10:53 | מאת: אריאל

שבת שלום דוקטור לוינגר בעקבות התפרצות ההרפס שלפי רופא העיניים הפסיק בעיין אך במקביל הופיע לי בכנף העיין ומעט בשפה אני מאושפז כבר מיום שלישי לשבוע. אני מקבל טיפול של זובירקס לווריד כמעט כל היום ואנטיביוטיקה, ארבע פעמים ביום סטרודקס טיפות לעיין השאלה אם הטיפות הם בסדר למצבי ? האם הפגיעה שנוצרה לי בעיין ברת שחזור {לפי מה שאומרים הרופאים יש לי צלקת בקרנית} האם כל פעם שההרפס יתפרץ לי בעיין אני יהיה מאושפז? האם יש טיפול מנע?האם אני צריך לעשות צילום לקרנית במכון מור? כמו כן כבר קבעתי תור להבדק אצלך במרפאה אבל הוא עוד הרבה זמן ואני חושש מאוד לראייה שלי. תודה מראש ושבת שלום אריאל

אריאל שלום, דלקת של הרפס סמבלקס אופטלמקוס חוזרת תמיד לאותה עין וכל דלקת חוזרת יכולה להרחיב את הצלקת הקודמת. יש חשיבות לזריזות הטיפול ולכן לעיתים קרובות מומלץ לטפל בטיפול מונע גם בזמן שאין דלקת. בכל מקרה במקרים הקשים שהצלקת בקרנית פוגעת בראיה ניתן להחליף את הקרנית ע"י השתלת קרנית חלקית (רק חלק מעובי הקרנית) או מלאה אולם זה רק במקרים קשים וקיצוניים. אני אבקש להקדים את התור למיידי במרפאתי. צור קשר עוד היום ותתקבל במיידית. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

17/10/2010 | 02:03 | מאת: אריאל

שלום רב אובחן אצלי הרפס בקרנית העין אני מטופל באצקלוי 400 אוקומטר {הורדת הלחץ} ובמקום פרד פורטה ד"ר וורסנו סתן לי לקחת לוטמקס כשהסתכלתי בדף הסבר שבא עם התרופה רשום בפרוש לא לקחת מי שיש לו הרפס בעין. מכאן האם להתייחס למה שכתוב או לד"ר ורסנו {שאותו אני מעריך כמומחה} האם יכול להיות שהרוקח הביא לי את הטיפות הלא נכונות?? תודה מחכה לתשובה במהירות

מנהלי פורום קרטוקונוס