פיתרון חדש לקרטוקונוס ע"י גלי חום

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

25/04/2010 | 11:54 | מאת: ניצן

0528403855.שמעתי הבוקר בחדשות שבאירופה פותח טיפול חדשני שאושר. חברה אירופאית (אברו שמה)פיתחה שיטה שע"י חימום הקרנית משטחת אותה ומביאה אותה למצבה המקורי ופותרת את ה"עונש" הזה. כך שהסובל חוזר לראייה תקינה כאילו לא סבל מעולם. הטיפול לוקח פחות משנייה. הבעייה היא שהחברה הזו לא עובדת עם ישראל. מה ידוע לכם על כך? מה אפשר לעשות כדי לקדם את הכנסת הטיפול לארץ??

ניצן שלום, מדובר במכשיר חדש וניסיוני, עדיין לא בשימוש בחולים. הטיפול מתבסס על שיטות דומות, שיטת החימום של הקרנית בעזרת גלי אולטרסאונד וזרמים חשמליים וקיימת שנים רבות. מניסיוני היא אינה מדוייקת עם סיכוי טוב לנסיגה. אני מכי את הטיפול וממליץ לחכות, לא נראה לי שטיפול זה יביא מזור לסובלים מקרטוקונוס. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

09/05/2010 | 13:05 | מאת: יעקב

09/05/2010 | 15:44 | מאת: ניצן

כפי שכתבתי, שמעתי על כך ברדיו ואינני יודעת פרטים נוספים.

מנהלי פורום קרטוקונוס