שתי שאלות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

21/04/2010 | 00:10 | מאת: אורטל

היי , אני חולת קרקוטונוס ורציתי לשאול האם צלינדר גבוה במיוחד יכול לגרום לפזילה?? שאלה שנייה זה לגבי הטיפול קרוסלינקין. הרופא עינים המליץ לי לעשות אותו אך אני לא יודעת איפה הכי עדיף לעשות אותו? תודה רבה על המענה

אורטל שלום, קרטוקונוס מתקדם עם חוסר שימוש בראיה באחת העיניים יכול להיגרם להתפתחות פזילה. כיום ניתן לטפל בקרוס לינקינג במקומות רבים וטובים הטיפול פשוט יחסית. בדר"כ עושים אותו מומחים לקרנית ורפרקציה. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס