פרופסר יוסף פרוכט פרי

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

06/04/2010 | 13:43 | מאת: חיה גרידיש

ד"ר שמואל לוינגר שלום; שמי חיה בת 21 ואני ביקרתי אצל פרופסור יוסף פרוכט פרי בירושלים בהדסה עין כרם.הובחנתי על ידו כי אני חולה בקרטקונוס בעין ימין מתקדם יותר ובעין שמאל פחות.היום אני עם עדשות מגע קשות ומסתדרת איתם מעולה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני צריכה לבוא לביקורות עוד חודש וחצי לפרופסור והמרחק הגעה לפרוספור קשה לי האם אני יכולה לעבור להמשך טיפול אצלך כי פרוכט המליץ לי עלייך או שזה לא כדי כי פרוכט כבר בדק אותי והוא יבחין בהתקדמות/עצירתה של המחלה. אודה לך מאוד על תשובתך.

חיה שלום, אני מודה לפרופ' פרוכט שהפנה אותך אליי. אשמח לבדוק ולטפל בך. לצערי לא מצוי ברשותי חומר הבדיקה והנתונים הקודמים שלך כך שעלייך לעבור בדיקה מלאה שוב ורק אז אוכל להחליט על המשך טיפול. כיום יש חידושים רבים בשיטות הטיפול המשפרות איכות חייהם של הסובלים מקרטוקונוס. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

08/04/2010 | 14:00 | מאת: חיה גרידיש

אשמח לדעת היכן אתה מקבל מטופלים כתובת וטלפון.

מנהלי פורום קרטוקונוס