בעיה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

23/03/2010 | 13:30 | מאת: יהודה

שלום רב. בבדיקת עיניים שנערכה לי נמסר לי שבעין שמאל אין אפשרות להגיע לתיקון הראיה ל 6/6 אלא רק ל 6/9 גם על ידי משקפיים,והמליצו לי לגשת לרופא עיניים לבירור הסיבה. מה יכולות להיות הסיבות לכך והאם יש אפשרות לתיקון המצב. תודה.

יהודה שלום, הסיבה השכיחה להבדל בראייה במיוחד אם לא מדובר בדבר חדש היא עין עצלה לכולנו יש עין מועדפת (דומיננטית) שבה בד"כ הראייה חזקה יותר. ירידה בחדות הראייה שהופיעה לאחרונה יכולה להגרם מסיבות רבות החל מהתפתחות קטרקט, שינויים ברשתית וכו'... אין ממליץ לך לפנות לרופא העיניים ולבדוק. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס