דלקת עפעפיים

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

12/03/2010 | 11:01 | מאת: אורטל

שלום, יש לי דלקת עפעפיים כבר הרבה זמן ואני לא מצליחה להחלים ממנה אני מנקה את העיניים המגבונים של פישר כל לילה ושמה משחת עיניים בינתיים אני מרגישה שהריסים נושרים לי בצורה כרונית, הם גודלים שוב?? זה ממש מפריע לי שזה ככה נושר... מה לדעתך יהיה הטיפול הטוב בשבילי בשביל שאני ירפא כבר ממנה

אורטל שלום, דלקת עפעפים בלפריטיס יכול להיות כרונית, לעיתים יש צורך לטפל בטיפות או במשחה סטרואידית לתקופה מה בשילוב עם אנטביוטיקה כדי למגר את התהליך. מדובר בתגובה אוטאמנית לדלקת חיידקית. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס