מועמד להשתלת קרנית

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

23/02/2010 | 20:26 | מאת: בן

לד"ר שמואל לוינגר שלום . לאחר שאובחנתי כחולה קרטוקונוס ועדשות קשות האמנם התאימו בחלקם חלה החמרה בעיין שמאל ורשמו אותי להשתלת קרני רציתי לדעת כיצד אוכל לזרז את הבקשה אני סובל ולא יכול לפעמים עם העדשות עד כדיי שאני ממש דומע אשמח אם תוכל לייעץ לי .

בן שלום, כיום רשימת המושתלים התקצרה מאוד בבתי החולים ואני לא חושב שתזדקק לתקופה ארוכה של המתנה במיוחד אם מדובר בבעיה דחופה וקושי תפקודי . תפנה שוב לרופא המטפל ותיידע אותו לגבי חומרת מצבך והדחיפות שבטיפול. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס