השתלת טבעות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

16/02/2010 | 01:12 | מאת: קרן

שלום, רציתי לברר באיזה מקרים ובאיזה שלב של הקרטוקונוס מומלץ לבצע ניתוח השתלת טבעות?

קרן שלום, בקרטוקונוס קל עד בינוני, כאשר חדות הראיה בעזרת משקפיים טוב מ-6/24 וכאשר הקרנית לא דקה מדי והמספר לא גבוה מדי. הטיפול בטבעות פחות מדויק מלייזר ומטרתו להוריד את המספר ולשנות קמירות העין ולאפשר מעבר לשימוש מעדשות קשות לרכות או למשקפיים, לעצב את הקרנית רק ב-85% מהמקרים וכן להסיר את המשקפיים. לעיתים קרובות שלב נוסף בטיפול הוא טיפול בקרוס לינקינג לאחר הטיפול בטבעות כטיפול משלים. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס